Motomaster Verkkokauppa > Uutiset 

 

TOIMITUSEHDOT

Nämä toimitusehdot koskevat vain verkkokauppaamme. 
Puhelimella ja sähköpostilla tehtyjä tilauksia alla olevat ehdot eivät koske.


TILAUKSET
Kaikki tilatut tuotteet toimitetaan postiennakolla Postin SMARTPOST lähetystavalla. (Poislukien tuotteet joiden kohdalla mainitaan erikseen toimitusmuodoksi Matkahuolto.
Minimitilaus on 12,00 €. Eli tuotteita täytyy olla vähintään 12,00 euron edestä ostoskorissa, Postikuluineen minimitilaus on siis 22,00 €

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Jos tilaaja on alaikäinen, voi tilauskaavakkeessa tehdä tilauksen yhdessä huoltajan kanssa, merkitsemällä Tilaajan kohtaan huoltajan tiedot.

Tilaus maksetaan siis vasta sitä noudettaessa postista.Kun tilaus on meiltä lähtenyt,saat Postin seurantanumeron sähköpostiin,jonka avulla voi paketin kulkua seurata netistä Postin sivuilta.Seurantanumeron eli lähetystunnuksen avulla voi paketin myös noutaa Postista vaikkei muuta ilmoiusta paketin saapumisesta olisikaan käytettävissä.

Oman sähköpostitse lähettämmämme lähetystunnuksen lisäksi Posti ilmoittaa paketin perillesaapumisesta tekstiviestillä.Merikitse siis tilatessasi tilauskaavakkeeseen myös matkapuhelinumero.Jos puhelinnumeroa ei ole merkitty tilaajan tietoihin,joudumme laittamaan sähköpostiosoitteesi Postin osoitekorttiin,tällöin Postilta tuleva ilmoitus myös luonnollisesti tulee vain sähköpostiin.

Posti ei ota kuljetettaksi enää paketteja joista puuttuu joko puhelinumero tai sähköpostiosoite.

Posti säilyttää pakettia Postissa vain 7 päivän ajan!

TOIMITUS
Tilatut tuotteet pyritään lähettämään tilausajankohdasta riippuen samana tai seuraavana päivänä,jolloin tuotteet on postista noudettavissa 1-3 vrk kuluessa.Viivästyksistä toimituksessa ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti.
 

TOIMITUSKULUT
Kiinteät postikulut tilauksen koosta riippumatta vain 10,00 €.Emme veloita pakkauskuluja.
 

PALAUTUKSET
Kaikilla tuotteillamme on 7 päivän vaihto-ja palautusoikeus.Ota aina ennen palautusta kuitenkin yhteyttä myyntihenkilökuntaamme sähköpostitse tai puhelimitse.Saat yksityiskohtaisemmat palautusohjeet.

Palautettavat tuotteet tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan,

jonka on oltava jälleenmyyntikelpoinen.
 

VIRHEET TILAUKSESSA

Jos huomaat pakettia aukaistessasi jonkin tuotteen rikkoutuneen,tai puuttuvia tuotteita lähetyksessä,ota välittömästi yhteyttä myyntihenkilöstöömme sähköpostitse osoitteeseen:motomaster@netikka.fi

TAKUU
Vialliset tuotteet ensisijaisesti vaihdetaan ehjiin samanlaisiin,paitsi jos se ei ole kohtuullisen ajan puitteessa mahdollista,tuotteen hinta palautetaan pankkitilille.Suurimmalla osalla tuotteita ei ole varsinaista takuuta,mutta tietenkin tuote tätyy vähintään ostaessa tai sitä käyttöönottaessa olla toimiva/ehjä.
Takuu ei korvaa välillisiä vahinkoja.Lopullinen tuotevastuu on aina tavaran valmistajalla,takuunalaisten tuotteiden takuukäsittely kuuluu kuitenkin myyjälle.Joissain tuotteissa takuutarkistus on mahdollista tehdä vain valmistajan laitteilla,esim.tietyt sähkosat,tälläisissä tapauksissa takuuasia voidaan käsitellä loppuun vasta kun lausunto valmistajalta on saatu.

TILAUKSEN PERUUTUS

Tilauksen voi peruuttaa ilman kuluja siinä vaiheessa kun kuluja myyjälle ei vielä ole syntynyt.Tilauksen peruutukseksi ei lasketa paketin noutamatta jättämistä.Jos haluat perua tilauksen,ota viipymättä yhteyttä sähköpostitse:

motomaster@netikka.fi
 

MUUTA
Tilatuista mutta lunastamatta jätetyistä lähetyksistä meille aiheutuneet kulut joudumme valitettavasti perimään jälkikäteen.